mental breakdown.

Hellu!

Är så sjukt utmattad idag och det är bara onsdag! Aahhh, fattar inte hur jag ska klara av den här veckan. Man känner verkligen av hela klassens stress och panik och 30 mental breakdowns coming. 

Igår höll karaktärsdansläraren kvar oss längre för att kunna koreografera färdigt och repa sönder hennes piece. Får bara hoppas att alla formationer och sånt inte glöms bort innan lördag...

Idag började vår balettlärare, som nu är tillbaka efter två veckor, visa oss vilka övningar vi ska visa upp under vår studio performance. Vi har bara en klass kvar med henne innan dess så alla är väl lite smått frustrerade över att vi inte fått lära oss övningarna förrän NU.

Imorgon ska vi öva på jazzkombinationen, samt koreografera färdigt och repa vår contemporary-koreografi. Kan ni förstå att jag har panik över att alla lärare verkligen är ute i sista sekunden eller?! På fredag visar vi för hela skolan. På lördag med publik. På scen har man inga ursäkter, är du dansaren som inte minns stegen så spelar det ingen roll att det var koreografen som lärde ut stegen sent, utan det är ditt ansvar att kunna dem. No matter what. Ångeeest. 

Som pricken över i:et så har vi även fått våra scheman för bedömningarna nu, och redan om två veckor är det fyra ämnen som bedöms. Karaktärsdans, contemporary, balett och partnering. Och vi känner oss inte riktigt redo än... Droppen hade varit om vi ska visa några partnering-övningar på lördag haha, då hade nog vi alla brutit ihop. Svaret får vi nästa klass... ;)
Det enda bra med dagen: Mina efterlängtade tåskor kom! ÄNTLIGEN! Så under partneringklassen på fredag slipper jag välja mellan ett par döda och ett par som sliter av huden på mina fötter, haha. Är dock lite nervös eftersom att jag provar ett helt nytt märke & modell... Man vet aldrig om de är perfekta förrän man dansat i dem så ikväll ska jag sy och testa så mycket som möjligt i mitt lilla studentrum, utan att förstöra varken möbler eller kropp haha. Får se hur det går ;)

För övrigt så ser alla byggnader i New York ut såhär just nu. Här går man all in för HALLOWEEN :):) det bästa är när man raskar igenom Greenwich Village på morgonen, fortfarande lite halvsovandes, och helt plötsligt ba sticker det upp två skelettarmar och ett huvud ur marken!!!! Höll på att dö och kissa ner mig utav rädsla samtidigt, och det här har alltså hänt flertalet gånger.

Meeen nu så borde jag sluta skriva här för jag har ett par tåskor att sy och ett prov att förbereda mig inför imorgon! Musikprov. (På tal om att vara ute i tid, ehe...)

Godnatt!