världens bästa dag!

I fredags hade jag världens bästa dag!
 
Vi hade rep med kompaniet på Aaron Davis Hall's main stage eftersom vår vanliga rehearsal space var upptagen. Aaron Davis Hall ligger högt uppe på 137e gatan på Manhattan medan jag bor långt nere i Brooklyn. Fick en härlig liten morgon commute och extra sömn på tunnelbanan eftersom jag inte behövde byta tåg en enda gång. När jag väl kom fram insåg jag att jag felberäknat hur lång tid det skulle ta mig att åka dit och hade tid för en promenad i parken brevid, full av morgonsol, krispig höstluft och en kaffe i handen.
 
När jag väl kom in till venuen så var det helt kolsvart förutom en liten golvlampa, eller ah, glödlampa utan lampskärm, mitt på scenen. Så där satt vi ett tag, invirade i flera klädlager eftersom den stora lokalen var allt annat än varm. Passade runt ett grattiskort till vår director som fyllt år tidigare i veckan och försökte vara så diskreta som möjligt. Vissa försök mer framgångsrika än andra (typ när vi låtsades kravla runt på golvet och leta efter något när vår director undrade vad vi höll på med haha).  
 
Lamporna tändes, sound checken funkade och repet började. På fredagar är det apprenticernas tur att dansa allt. Fick applåder, korrektioner, komplimanger. Fortsatte lära oss ny koreografi och dansa runt. Mådde BÄST helt enkelt.
 
Efter repet hade en av kompanimedlemmarna köpt pumpkin cheesecake till allihopa, eftersom det är vår directors favoritkaka. Känns så himla amerikanskt, både cheesecake och pumpasmak haha. Så där satt vi på scen och åt och skrattade tillsammans innan dagen var slut. ÄGIGT säger jag bara.
Bild som inte har någonting med texten att göra. Stol och vägg på väg till vårt vanliga repställe i Queens.