Volvo

Heyooo

Är just nu på väg hem efter min tredje jobbvecka. Yes, du läste rätt, jobb! Rebecka har jobb! Än så länge går allt enligt planerna. Det där lät fett evil haha, men ni fattar vad jag menar.

Som ni vet har jag jobbat på Volvo de 3 senaste somrarna i mitt liv, alltså var det ett givet alternativ att försöka få jobb på Volvo under hösten. Exakt vad det innebar hade jag cirka noll aning om, för vad vet jag egentligen om bilar liksom? Eh juste. Något tilltalande måste min profil dock ha funnits, då Lernia ringer för intervju veckan efter att jag ansökt och vips så sitter jag där, livrädd. 

Vet inte riktigt hur jag lyckats, men trots mina 4 tidigare jobb har jag aldrig varit på en arbetsintervju innan. Jag var med andra ord så nervös att jag höll på att svimma av. Märkligt nog. Jag har med tiden lärt mig att hantera att folk hela tiden bedömer mig, man kan nog nästan säga att jag blivit van vid det. Men att bli bedömd när man berättar och svarar på frågor är en helt annan grej än att bli bedömd när man dansar. 

Intervjun gick förvånansvärt bra! Vi började med att snacka massa om dans och blev så uppfångade i New York att all nervositet hade hunnit lämna min kropp innan de riktiga frågorna kom. 

Tre dagar senare ringde de mig på morgonen, jag skrev kontrakt med Lernia på dagen och åkte sen direkt till Volvo för att bli upplärt under kvällspasset. What. Stod där på Volvo till halv ett på natten och ba vad hände precis? Det var med andra ord en ytterst märklig dag. Men också en glädjens dag! Har nu jobb ända fram tills jul och det är allt jag behövde. Cheers!


Mina hej-jag-har-överlevt-en-arbetsintervju-face (den ena mer verklighetstrogen än den andra)