äventyr.

Såå den här veckan har jag varit HELT LEDIG och inte gjort ett enda skit! Hur gött har inte det varit då? Aahh.

Helt ärligt så börjar jag få lite ångest över att spendera jul ensam, trodde inte alls att det skulle slå mig, men det har det verkligen gjort. Tror att tanken på att vara ensam kom nu, när alla mina kompisar faktiskt lämnade NY för att åka hem till sina familjer över julen. Den var inte riktigt verklig innan. Men den här veckan är iaf mina vänner från ABT varit här (de har sin sista show ikväll) och framför allt min bästa vän Deanna var kvar i NY för att jobba lite extra innan hon åker hem. Så jag och Deanna bestämde oss för att gå ut på äventyr den här veckan, tjoho! Göra massa saker vi annars inte har tid för!
Beundrar julbelysningen vid Columbus Circle.
Åt bagels i julstämning




Det berömda trädet vid Rockefeller center!! Får mig alltid att tro att jag är i ensam hemma-filmen hehe. Fett vackert. Vi beundrade all julpyntning på 5th avenue (fancyyy) och besökte Lindt-butiken för att köpa oss några chokladkulor. Alltså heaveeeen.
Motsvarigheten till NK's julpyntning?

Gick förbi Grand Central Station eftersom att Deanna aldrig varit där (!!!) innan vi åkte hem till mig och hade en mysig sleepover!
Vaknade upp på morgonen och begav oss mot... Busshållplatsen! Kanske inte en jättebig deal tänker ni, men faktiskt så har jag aldrig tidigare åkt buss i NY. Helt ärligt så är jag lite rädd för bussarna i NY haha, känns inte normalt att åka annat än tunnelbana eller taxi. Men vi tog bussen! För att bege oss mot...
IKEA!! Deannas första Ikea experience...

And she's loving it.


Köpte lite nödvändigheter såsom lakan och matlådor men även lite julmysigheter i form av ljus. Deanna fick även fixat några julklappar och jag spenderade mest pengar i matsektionen (för vem vill inte ha svenskt bröd och pepparkaksdeg?!?!). Åkte sedan vattentaxi till Manhattan, kände mig som världens största turist och det var kul!

Ett av de inköpta ljusen.
Vi har även bakat pepparkakor!!! Mmm. Åt så mycket av den där Ikea-degen va, fantastiskt.


Åt livets brunch. M-hmm.
Promenerade till en vintage-butik några kvarter bort från mig i Brooklyn och fyndade gamla levisjeans för 5 dollar. Värt tyckte vi.
Vandrade förbi inspirerande quotes osv.

Det har helt enkelt varit bra dagar, får se vad jag ska göra mig till nu när hon lämnar!