snow storm jonas.

På vägen hem i fredags började det snöa. Alla hade nämnt att det skulle bli snöstorm i helgen, men jag tog inte riktigt varningarna på allvar då förra årets snöstorm resulterade i typ 10 cm snö trots att vi utropats som state of emergency, allt var stängt och folk seriöst köade runt hela mataffärerna för att ladda upp med mat dagen innan.

Men den här gången var det annorlunda! Det snöade nonstop i 24 timmar!!!! Tror aldrig jag sett så mycket snö i hela mitt liv. Vågade mig ut en enda gång under hela dagen och det var för att köpa vin och snacks på vår corner store. Tog mig dubbelt så lång tid som det brukar att ta mig dit. Fick pulsa i snö upp till knäna, och det var om man gick på den "upptrampade" lilla stigen. Bilar var helt övertäckta av snö och efter 14:30 fick inga fordon vistas på vägarna. Men vi hade det mysigt! Gjorde en en fin eld i bakgården och myste tills våra rumpor var genomblöta i snön.

Allt var över efter ett dygn och på söndagen sken solen igen! Passade på att åka till Central Park med mina bästa vänner för att njuta av sol och snö. Bra kombination.






Slutsats: det var halt.





Typiskt bra dag, typiskt bra människor.
Jonas - central park - new york - snow storm Jonas - snöstorm