HEJ.

Nämen!!!! Hej?!!

 
Här ligger jag i sängen kl 12:17 min lediga måndag. Katten ligger på mina ben (ja, katt!), jag har en påse SVENSKT godis brevid mig som jag köpte på Sockerbit under gårdagens kvällspromenad, för vem orkar laga frukost egentligen. Kläder och skräp ligger över hela mitt golv så helt naturligt tänker jag... oj vad längesen det var jag skrev ett blogginlägg! Och prioriterade det istället för att städa.
 
Idag har jag varit SJUK i en hel vecka, vilket är mycket för en som verkligen aldrig blir sjuk. Men oj vilken vecka det varit. Tänkte att jag ska skriva ett separat inlägg om den största händelsen; nämligen en MUSIKVIDEO som vi spelade in i fredags! Hur fett?! 
 
Helgen har även bjudit på 17 gradig värme och strålande sol så stannade sjuklingen i sängen? Nepp. Igår hade jag världens mysigaste dag bestående av brunch och thrift shopping med Jonny och Addison, promenad ner till the Hudson River i solnedgången där jag läste en av R.M. Drake's böcker i väntan på att möta upp en kompis över middag. Åt sedan godaste pastan i mitt liv i kombination med lite vin och massa skratt.
 
Laddade även precis ned blogg.se appen och ba Rebecka, SKRIV. Så nu ska här skrivas. Det är ett så fint sätt att sortera minnen och händelser i slutet av dagen/veckan/månaden. Plus att efter 3,5 år i USA är min svenska rostig (alltså på riktigt, hur sjukt?!), så att skriva lite skadar inte. 
 
Ni får läsa om ni vill! Jag kommer skriva oavsett :)