veckan som gått.

SORRY för den dåliga uppdateringen verkligen! Men I'm alive and I'm feeling good. Har haft en bra och händelserik vecka, ska försöka sammanfatta allt så gott som möjligt med hjälp av bilder.

Jag och Deanna har gått till Yumiko-butiken tillsammans. Yumiko är ett dyrt och känt dansmärke och de har tre butiker i hela världen, varav den ena är i New York. Så dit gick vi såklart! Gick däremot tomhänta därifrån med tanke på studentplånkan. Men kul iaf! Efteråt satt vi på ett café, delade på något som var en chokladtäckt blandning av en croissant och cannoli, vet ärligt talat inte riktigt vad det var mer än att det var gott haha. Vi planerade inför kommande auditions tillsammans och annat kul!


Den skumma bakelsen.

Jag har vandrat runt Times' Square. Minns för tillfället inte varför, men fint var det i alla fall.




Jag hittade en urgammal biograf på gatan jag bor. Den såg fett retro ut, haha.



New York har bjudit på vårväder hela veckan. Har gått runt i skinnjacka och sneakers med solglasögonen på och känt mig FAB. Typ. Älskar solen <333 
På väg till en lördagsrepetition.

Har hängt med Deanna och hennes kompis Nancy, lagade middag tillsammans och kollade på en tv-serie. Gjorde sedan mina första vegan-chocolatechip-cookies haha. Det är Nancy som är vegan så det var spännande. På något konstigt sätt så smakade de riktigt gott!

En bokhylla hos Nancy. Tyckte den där blomman var så fin, tjejen som hon delar lägenheten med hade vikt den själv.

Ska någon dag vika en egen.

Har ätit en orange mango. Blev chockad när jag öppnade den och så vart det orange färg istället för gul. Mango som mango, tänkte jag. All mango är god mango.
Den ser inte särskilt orange ut på bilden dock haha, men det var den!

Har även ätit tomat och mozzarella för första gången på evigheter!!!! Mmmm, ÄLSKAR mozzarella.


Har tagit headshots, arabesquebilder och förberett mig för auditions. Gick på min första audition i söndags, spännande. Klassen var inte jätteavancerad och jag kände att jag gjorde bra ifrån mig även om jag på vissa delar kan ännu bättre. Det var en audition för Orlando Ballet School och Orlando Ballet II (ungdomskompaniet), liksom en två-i-en audition, men mitt mål var ju såklart ungdomskompaniet. Efter klassen ville de prata med fyra personer och jag var inte en av dem. Jag lyckades höra vad de hade att säga till personerna, nämligen att de hade talang men ännu inte var tillräckligt starka för Orlando Ballet II, men nämnde deras Trainee Program osv. Alltså vet jag inte om det är helt bra eller dåligt att de inte pratade med mig. Det kan ju betyda båda sakerna. Men tekniskt var jag mycket starkare än de de pratade med så om de vill ha dem på skolan men inte är intresserade av mig alls så är det på grund av mitt utseende och inte tekniken. Det är ett problem jag har och alltid kommer att ha inom dansvärlden och det enda jag kan göra åt det är att stryka Orlando Ballet från listan av kompanier där jag kan bli en dansare, och kämpa vidare. Men mer ska jag inte tänka på det förrän jag får resultatet inom två veckor. Det är en helt ny erfarenhet för mig, det här med auditions, eftersom att auditions inte kommer till Sverige på samma sätt som här. I princip alla skolor och kompanier kommer till New York för att hitta dansare. Så det är spännande.


Promenerade runt i New Yorks vårväder efter min audition.

Flat iron building, tycker den är så cool.

Hamnade på en konstig konstutställning.

Vacker målning. Älskar den. Vill typ ha den.

Fint på fikabordet.

Temat var en älskande moder och hennes barn, så här har vi en av matkreationerna haha.

Promenerade längs med 5th avenue och kom in till en H&M för första gången på evigheteeeeer. Och wow! H&M kan sin grej, stilrent, ränder, jordnära toner samt svart på vitt. Himla rent och snyggt, åh vad jag älskar det. Ville ha allting! Go Sweden. Stolt. Ville framför allt ha kappan och en byxdress jag såg, men de var $60 styck. En annan gång kanske ;)

 
Gick även förbi Lindt-butiken, mmm!

Det blev ett misstag så kassörskan råkade hoppa över mig när det var min tur. Den andra kassörskan påpekade att det egentligen var min tur, men jag sa ju såklart att det var lugnt och att jag kunde gå efter. Men så de frågade vad jag tänkte köpa och jag visade upp de fyra kulorna jag tänkte provsmaka haha... Så säger de "it's a treat, it's on the house! Enjoy!" :D Så snällt! De hade inte behövs göra så, men de vet allt hur man gör sina kunder glada. Gick därifrån med mina gratis godisar och ett leende på läpparna.
För övrigt så var de väldigt goda. Framför allt karamellsmaken. Eller vaniljsmaken, det var som att äta vaniljglass fast så var det choklad. Mmm.

Så det här är ungefär what I've been up to! Bortsett från allt detta så har jag självklart dansat varenda dag och fortsätter att lära mig saker hela tiden. Älskar min nya lärare, det går inte att beskriva hur bra hon är. :)