antibiotika och sånt.

Ännu en skolvecka är avklarad! Har mått ganska kasst och insåg därför igår att det bara blir sämre av att dansa. Det är klart att man alltid vill pusha sig så långt som möjligt, men ibland når man den punkten då man inser att vila kanske är precis vad man behöver. Dit nådde jag igår och satt alltså ner på dagens alla lektioner. Ville inte stanna hemma eftersom att vi har viktiga repetitioner på fredagar och nu i början gäller det ju att visa framfötterna så att man får en bra roll! Just nu ser det hyfsat ljust ut, har blivit casted som the lead i Flowers tillsammans med några andra tjejer i min klass. Ska bli kul.

Efter skolan, när repetitionerna äntligen var över vid 18:30, så åkte jag direkt till läkaren och fick där reda på att jag har halsfluss. Inte konstigt att man inte mått så bra! Men nu käkas antibiotika och redan på måndag förväntas jag kunna dansa igen.

Har varit hemma och vilat under kvällen igår samt hela dagen idag. Vi har världens sommarhelg, 26 grader och strålande sol, så jag såg till att unna mig själv lite häng på takterrassen när jag missar att hänga runt med kompisar. Himlans fint var det. Men sen blev det för varmt asså, lilla svensken inom mig smälte och jag var tvungen att gå in haha. Blir så otroligt rastlös när jag är sjuk så idag har jag även tagit itu med tvätt, storstädat hela lägenheten, ätit konstant, fixat med min tåskobeställning som blev fel och beställt hem min amerikanska telefon. DET VAR PÅ TIDEN. Hoppas nu att allt kommer fungera som det ska, det är så annorlunda och krångligt här borta att jag vart fett nervös inför beställningen. Men nu är det gjort! Fingers crossed. Sjukt taggad.



Inte ett enda moln på himlen.
Mmmm bärsmoothie med vit choklad.

Ska nu duscha och sen sova. Hinner förmodligen somna innan min roomie och våra kompisar kraschar här efter kvällens festligheter, haha. Natti!