IT'S OFFICIAL!

Okej, inte riktigt, jag blev faktiskt ombedd att hålla tyst om det tills nästa vecka hehe. Men bloggen är på svenska och det spelar ingen roll om hela Sverige vet sååå....

JAG ÄR UPPFLYTTAD TILL ÅRSKURS FYRA!

Aaahhh! Hade igår mitt möte med Ms Era eftersom att första terminen är slut efter den här veckan. Jag vart riktigt förvånad! I ett skolmöte för bara en vecka sedan sa hon att hon inte skulle flytta någon i årskurs 2 till åk 4 (tekniskt sett räknas jag som en årskurs 2, som tränar med årskurs 3, eftersom att det bara är mitt andra år på skolan) så jag förväntade mig inte alls att bli uppflyttad, även om jag kan se att det är en rättvis bedömning dansmässigt. 

Minns ni hur jag i början av året hade olika delmål som jag tänkte hålla för mig själv? Att bli uppflyttad var ett av dem. Det kanske låter kaxigt men jag såg att möjligheten fanns och tyckte det skulle vara ganska ballt att gå en termin i varje årskurs så varför inte, tänkte jag. Och nu är jag här, jag klarade det!

Lite nervöst är det dock. Alla i åk 4 känns extremt seriösa och tävlingsinriktade. De är inte lika illa som förra året men asså... Jag intar krigszonen. No joke. Fingers crossed för att jag mentalt är tillräckligt stark. Som tur är så kommer en av mina bästa vänner Rachel att flyttas upp med mig! Är såå tacksam över att ha henne vid min sida. Tillsammans kan vi klara av det.

En liten målning från förra veckan.