livet

Hej!!!
 
Har fått ryck i fingrarna de senaste dagarna och velat skriva. Vad har jag haft för mig då? Rätt upptagen vår full av klasser, auditions och nya spännande connections, men ändå tillräckligt ledig för att ha spenderat x antal kvällar hemma med mina bästa rumskompisar och en flaska vin. Åkte hem till Sverige under sommaren som blev en enda berg- och dalbana men hey, when life gives you lemons.... Det slutade med att sommaren blev den bästa lemonad jag någonsin gjort och livet var rätt bra ändå. Det var skönt att få komma hem och bara jobba, träffa kompisar och liksom leva. Inte tänka på mycket annat än att må bra. 
 
Nu då? Är tillbaka i nyc!!! Lika roligt som det är måste jag medge att det är otroligt stressigt. Kanske inte stressigt på det sättet att jag måste springa runt och göra saker konstant, utan mer att jag sitter och hoppas att alla bitar faller på plats. Det vill säga den värsta formen av stress. När man till största biten gjort sin del och nu är det upp till andra. Det går upp och ner men det går. Och jag älskar det.
 
Fick flipp och designade om bloggen och tänkte att det här blir kul igen! Hoppas ni också tycker det. Puss!
 
Bilder från en avskedsbrunch på the Butchers Daughter i Greenwich Village med min kompis Jenna (och Katie Holmes tvärs över), som flyttar till Cleveland för ett kompanikontrakt.