production week.

Tjenare vad fullt upp det har varit hela veckan, knappt en paus att hämta andan! Men åh vad roligt det har varit, har njutit av varenda sekund.

Så, den här veckan hade vi vår sista föreställning med Joffrey. Sjukt! Som sagt så var det A Midsummer Night's Dream som gällde, där jag var en fairy, samt en modern koreografi av Earl Mosley. Hela veckan har vi haft run-throughs av föreställningen, måndag och tisdag på skolan innan vi begav oss till teatern och körde på scen. Det här är första gången som jag haft dress rehearsal samma dag som the opening night, a stressful experience! Men allt funkade bra i slutänden. 

I onsdags var det opening night och mitt lag av Midsummer Night's Dream. Jag var i både föreställningarna för Mosley's, men i Dream bara en föreställning. Jag var på ett sätt väldigt lättad över att få det gjort, men samtidigt blev jag ledsen över att det var över så fort... Vill göra det om och om och om igen... Efter föreställningen fick vi reda på att Wendy Wheland, principal at New York City Ballet var och kollade. Say whaaaaaaaat!!!

Jag var ganska nervös inför earl Mosley's piece då jag lärde mig ett långt och krävande solo för bara en vecka sedan. Första gången vi körde igenom set i måndags så trodde jag att jag skulle svimma för mina armar domnade bort och min syn blev helt blurrig när jag dansade också haha. Jag tror att jag även var lite nervös över att visa upp det för våra lärare och de andra eleverna för första gången. Men efter den gången gick det bara bättre och bättre. Jag fick så många fina kommentarer om min prestation i den koreografin från både lärare och elever, det betydde mycket för mig och gav mig styrkan och självförtroendet jag behövde för att göra mitt absolut bästa, även när det var som jobbigast. Igår kväll slutade vi på topp, hela koreografin satt klockrent och vi hade alla så otroligt roligt på scen. Min lärare i contemporary satt i scenen och allt jag ville var att göra honom stolt och jag tror att jag lyckades. Det var förmodligen bland det bästa jag dansat, någonsin.

Glad Rebecka efter föreställningen + all världens smink.

Allt du behöver för att göra en bra föreställning haha.
Förbi central park på väg till teatern.



Klassen gick till the Plaza tillsammans över lunch innan placing on stage.
Bästa quoten jag sett.
Min Molly och jag. Den här tjejen har varit med mig hela året, från första terminen i åk 1 till andra terminen i åk 2. Forever and always barre buddies (balettspråk för att vi står brevid varandra under lektionerna). Jag har aldrig haft en sånhär hälsosam tävling med någon, vi båda pushar och stöttar varandra till att bli det bästa vi kan vara. Hon är en förebild och vän på alla sätt.
Min gamla klass. Är så glad att vi inte gled ifrån varandra under den här terminen utan att M&M-crew varar för evigt. (Vi blev officiellt ett gäng under halloween då vi klädde ut oss till M&M:s tillsammans haha).



Det här är Deanna. Hon är en av mina absolut bästa vänner. Ända sedan dag ett i skolan så minns jag att jag ville vara hennes vän och jag kunde inte vara mer tacksam för how it all turned out och den vänskap vi delar idag. Vi har gjort allt tillsammans; skrattat, gråtit, ätit pizzaslizes i regnet runt midnatt, allt. Vet inte vad jag ska ta mig till utan henne.
Leese, jag och Molly som fairies efter föreställningen i onsdags. 

Idag ska jag tillbaka till skolan för att ha intervjuer med mina lärare men sedan är det över för den här terminen. Kan inte fatta hur allt har gått så fort! Jag vill bara spola tillbaka tiden men samtidigt är jag så tacksam för varenda ögonblick, varenda leende, varenda svettdroppe, varenda blåmärke, varenda smärta har varit värt det. Jag skulle inte ändra en enda sak.