weekend catch-up.

Tjaaaa! Alltså mina blogginlägg har mer eller mindre förvandlats till "det här gör jag på helgen" och inget mer, lol. Ska försöka jobba på att skriva lite oftare så att jag kan berätta mer om allt som händer, det blir för mycket för att gå in på detaljer när jag skiver så sällan :)) men i alla fall!

Massa rep gjorde att jag inte lämnade Joffrey förrän klockan 6 i fredags. Mina tjejkompisar gick ut för middag och mys men själv orkade jag inte göra annat än att sitta hemma med tvätt glass haha.

Lördag var en ganska produktiv dag för min del, åkte till Capezio för att köpa nya tåskor och insåg att vädret var så fint att jag passade på att promenera till Central Park som ligger alldeles i närheten. Central Park är verkligen på topplistan av favvodelar i NY, men livet har gått så himla mycket i ett att jag inte vart där en enda gång sen jag kom tillbaka i augusti?!?? Så det var på tiden. Och alltså åh, det kunde inte ha varit en vackrare dag för en promenad. Åkte senare till Target för veckans handling och spenderade sedan lördagskvällen hemma pga den uppkommande söndagsrepetitionen...

Så idag hade vi rep inför Nötknäpparen 14:00-18:00. Roligt sätt att spendera sin söndag... Men för att förbereda kroppen för vad som väntade så vaknade jag upp alldeles för tidigt för att ta morgonklass för Stuart Loungway på Peridance. Aahhhh, ÄLSKAR den klassen. Den är så annorlunda från vad jag får varje dag på Joffrey och ibland är det skönt att gå utanför Vaganovas ramar. Efter det åt jag lunch med Deanna ute i solen innan vi åkte till skolan för rep. Kändes som ett ganska värdelöst rep, men okej. De bestämde även att vi ska ha denna repetitionen varje söndag från och med nu, så.... Plus vår studio performance nästa lördag gör att jag från och med idag ska vara i skolan tre veckor i sträck utan en enda ledig dag. Woah. Brb crying.

På Peridance innan klassen.
Solnedgång på väg hem från Joffrey.