auditionlördag.

Yo,

Sitter just nu i soffan, lyssnar på Ed Sheeran (LOVE), äter baguetten som jag precis sprang ner till mataffären iklädd pyjamas och birkenstocks för att köpa, och laddar inför audition. LIVET. Har ni någon gång känt att ni önskar att tiden kunde bara stanna NU så att du kan leva just det här året om och om igen, för resten av ditt liv? Så känner jag nu. Det blir inte bättre än såhär. 

Men anyways, god morgon! Det har varit en intensiv vecka med två riktigt kassa klasser för min del (PANIK då vår balett assessment är på MÅNDAG). Så blev jag råsjuk i torsdags och tvingades stanna hemma för att sedan kämpa mig igenom fredagen. Borde kanske egentligen inte gått till skolan igår då jag kände mig fett yr och utmattad största delen av tiden hehe men det är bara no way att jag går fyra dagar utan klass för att sedan gå rakt till vår assessment. Big no no. Sen fick jag reda på att jag har rep från 12:30-17:30 både lördag och söndag weyyyy så det blir en utvikande helg! Ehm. Japp. Kommer idag missa största delen av repet pga en audition, mer detaljer får ni höra senare :))

Kylan har VERKLIGEN kommit till NY det senaste, hjälpes alltså!!! Minns att det var samma förra året, man blir förvånad över hur länge sommaren stannar sen ba BAEM och så FRYSER MAN IHJÄL. Som om hösten inte finns. Inte så att jag saknar Sveriges gråa och regniga höst men ändå. Det är lite fascinerande!

Aww, brände precis min baguette i brödrosten. Sorgen är stor. Ska nu återgå till min auditionuppladdning hehe, önska mig lycka till!

Lille oliver för några dagar sedan <33 morgonmys när det är som bäst.