swan lake

Alla föreställningar är avklarade genom svett, blod och tårar! Här kommer lite (massa) bilder från vår första akt som bestod av delar ur svansjön.
Luna och Jonny var 1st cast, alltså dansade de opening night.

Corps de ballet hade svarta dräkter under vår dress rehearsal för att de inte ville få de vita smutsiga haha.


Svansjön handlar om så mycket mer än bara dansen och de här dansarna tillsammans uppnådde de även de artistiska kraven för rollen och åh vad vackra de var. Det har varit så fint att se dem växa i rollen och hur vackra Luna blev till en svan så fort hon var på scen.
little swans dress rehearsal.
big swans dress rehearsal.
luna i the coda.

Andra föreställningen, lördagens matiné, dansade jag själv big swans och tog därför inga bilder på vår Odette, Emily, och Sigfried, Harrison. Men jag såg hela från kulissen och de gjorde ett sånt vackert jobb!




Getting ready.


Deanna redo för Waltz.


3e föreställning var min kompis, Mariana, Odette. Vi började här tillsammans i åk 1 och blev båda uppflyttade efter första terminen på skolan så det här har varit min första termin utan henne. Jonathan var hennes Sigfried.

Jag stod vid första kulissen hela första akten igenom och jag fick tårar i ögonen tre gånger. Blev så stolt över henne.












De var helt perfekta, det bästa jag någonsin sett dem. Och publiken ÄLSKADE Mariana, det var helt sjukt! Från första entrén när hon springer genom corps de ballet så vart de helt galna. In till sista stund.

Little swans.




Hennes solo var perfekt. Alla balanser satt där de skulle och vi liksom hoppade upp och ner av lycka i kulisserna. 

Fina lilla Leslie.



Sekunderna innan deras final bow.

Så vacker.